JOIN US

4

Festivalnytt växer med varje säsong och nu behöver vi din hjälp. Gå med i vårt kollektiv om du älskar musik.

Det som började som en liten hemsida med bandsläpp har nu blivit en internationell webbtidning som drivs av ett kollektiv som beskrivs bättre som en familj. Vårt crew hänger på både spelningar och festivaler, samtidigt som vi ständigt levererar nyheter och bilder ska till inom snar framtid utöka med vår egen filmproduktion. Vi har ett behov av både skribenter och fotografer som kan hjälpa till att föra konceptet framåt – särskild efterfrågan till dig som kan filma och har egen utrustning.

Om du har lätt att uttrycka dig i skrift och vill dela med dig av dina tankar omkring musik, ser vi gärna att du söker till oss som skribent.

Vi ser gärna att du har en bred musiksmak som rör sig från rock till techno, indie-pop och hip-hop, men alla är välkomna att söka. Det handlar om ideellt arbete som exempelvis kan inkludera nyheter, festivalsläpp och att vara på plats under festivaler.

Apputvecklare Sökes

Vi söker en student till detta projekt som gärna har design känsla och tidigare erfarenhet av mobila-plattformer/appar. Appen skall publiceras på iTunes och Google Play samt följa deras användarvillkor. Innehållet i appen kommer främst vara att den speglar inläggen + material som publiceras på vår hemsida, sedan kommer vi även vilja lägga till att användare kan köpa biljetter/resor av våra samarbetspartners direkt via appen, (Arvode för appen diskuteras via mail).

Om du är intresserad av att hjälpa till ideellt – mejla arbetsprov/er och en kortare presentation om dig själv och musiken du lyssnar på till: friends@festivalnytt.com 

Vi arbetar ständigt för en mer jämställd värld och musikscen och välkomnar alla till vårt kollektiv.

Vi hör av oss om vi är intresserade – vi har tyvärr ingen möjlighet att svara på alla mejl.