WAY OUT WEST HITTILS 2015, HÖJER BILJETTPRISET VARJE MÅNAD

1199 views Leave a comment
M83

Hej och välkomna tillbaks alla festival och musikälskare. Vi tänkte sammanfatta vad som har hänt hittills 2015 i nyheter om du har missat något. Vi på festivalnytt jobbar aktivt säsongsvis från January-Augusti med att ge dig alla de senaste nyheterna och en ”behind the scenes” inblick av vad som händer i den Nordiska musikbranschen. Lagom till nyår har vi förberett en article med vad du borde veta inför 2016, vilka biljetter du ska köpa tidigt och vilka som har varit 2015’s största bokningar.

Way Out West

WOW har smygstartat säsongen med att sätta ribban lika högt som 2015. Lagom till slutet av sommaren i Augusti kan vi redan se fram emot stora namn som popraketen SIA, en repris på Jamie XX, och min personliga favorit M83! Även Sveriges soul-drottning Seinabo Sey kommer inta scenen på slottsskogen.

Vi vet att Jul har redan passerat oss men om hade fått skriva upp några presenter på önskelistan inför Göteborgsfestivalen 2016 hade vi frågat tomten om FKJ som ett perfect compliment till Jamie XX, Parlov Stelar för lite mer funk, och Fox Stevensson för att ge oss en fest som Galantis levererade förra året.

Way Out West är den typen av festival som man inte riktigt tänker på förens det närmar sig och då spontant köper man en jättedyr biljett. Vi har på känn att WOW kommer bli precis lika wow som tidigare år och därför vill vi tipsa er om att de höjer priserna som biljetterna med 100kr den första varje månad fram till festivalen äger rum, det är en speciell kampanj med begränsat antal biljetter som släps till reducerat pris. Fr.o.m Januari 2016 får du betalar ungefär 3 rödingar för din biljett jämfört med ord pris 2195:-

Screen Shot 2015-12-30 at 10.05.18

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>